Onze cadeau-ideeën voor baby's van 0 tot 1 jaar!

21.10.2024


Met zoveel cadeau-opties kan het een echte uitdaging zijn om het geschenk te vinden dat de ogen van je kleine schat doet schitteren. Bij De Kleine Zebra hebben we het voor je uitgezocht om de meest schattige en stimulerende cadeau-ideeën voor de ontwikkeling van je baby te presenteren. Klaar om cadeaus te ontdekken die niet alleen je kind vermaken, maar ook helpen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden? Laten we gaan!



1 | Een vis-spel om de coördinatie te verbeteren


De vis-spellen van Djeco en Liewood zijn perfect om de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te versterken. Leuke thema's zoals pinguïns of dinosaurussen garanderen urenlang plezier terwijl ze de concentratie bevorderen. Gemaakt van duurzame materialen, zijn deze spellen ontworpen om de kleine avonturiers te weerstaan!


jeu de peche



2 | Een eerste houten puzzel om te ontdekken


Stimuleer de nieuwsgierige geest van je baby met een houten puzzel van Konges Slojd, Liewood, Speedy Monkey of HABA. Deze educatieve puzzels met verschillende vormen en kleuren moedigen visuele herkenning en hand-oogcoördinatie aan, terwijl ze super leuk zijn. Ideaal om geduld en creativiteit te ontwikkelen!


puzzle bébé



3 | Een houten regenboog voor creatief vrij spel


De stapelspellen van Dëna & Mushie zijn perfect om de creativiteit van kleintjes te stimuleren. Deze prachtige, kleurrijke regenboog kan worden gesorteerd, gestapeld en gebruikt in talloze fantasierijke spellen. Een geweldig hulpmiddel om maten en kleuren te leren terwijl je plezier hebt!


jeu libre bébé



4 | Een Pop-It Toy in silicone voor plezier overal!


De pop-it speelgoedjes van Mushie en Liewood zijn net zo leuk als voordelig voor de fijne motoriek. Dankzij hun levendige kleuren en originele vormen trekken ze de aandacht van de kleintjes terwijl ze hun tastzin stimuleren. Gemakkelijk schoon te maken en overal mee naartoe te nemen, zijn deze anti-stress speeltjes de ideale metgezellen om je baby te vermaken en te kalmeren.


jouet pop it



5 | Zachte hangspeeltjes


Voeg een beetje tederheid toe aan de dagelijkse routine van je baby met de hangspeeltjes van Liewood, Konges Slojd, HABA of Done by Deer. Deze schattige metgezellen zijn perfect om de zintuigen van de kleintjes te prikkelen met hun gevarieerde texturen en rustgevende kleuren. Een geweldig idee om de kamer te decoreren en tegelijkertijd knuffelmomenten te bieden!


peluches à suspendre



6 | Een bad- en bijtspeeltje van Tikiri


Hier is een schattig 2-in-1 speeltje van Tikiri dat zowel als bad-speeltje als bijtspeeltje kan dienen! In de vorm van schattige dieren, gemaakt van natuurlijk rubber, verlicht het pijnlijke tandvlees terwijl het je baby vermaakt in het water. Duurzaam en gemakkelijk vast te pakken, het is de perfecte metgezel voor badtijd of om je baby te kalmeren tijdens het doorkomen van tanden.


jouet de dentition et bain



7 | Een super schattige rammelaar van Moulin Roty


Val voor een rammelaar die super schattig is, geïnspireerd op tropische dieren, uit de collectie Les toupitis van Moulin Roty. Met zijn grappige ontwerp helpt deze kleurrijke rammelaar je baby om zijn sensorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie te ontwikkelen. Een must-have om je baby te prikkelen terwijl hij plezier heeft!


hochet moulin roty



8 | De mini muziekinstrumenten set van Childhome


Laat je kind kennismaken met de vreugde van muziek met deze set mini-instrumenten. Perfect voor kleine handjes, moedigen ze muzikale ontwikkeling aan vanaf jonge leeftijd. Deze set bevat verschillende instrumenten, waardoor je kind een rijke en gevarieerde muzikale ervaring krijgt. Terwijl ze spelen, leren kinderen ook verschillende geluiden en ritmes herkennen.


kit d'instruments



9 | Een super schattige muts van Hello Hossy


Houd het hoofd van je kleintje warm met stijl dankzij de mutsen van Hello Hossy. Ze zijn niet alleen schattig, maar ook comfortabel en zacht voor de delicate huid van je baby. Deze mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke outfit. Bovendien zijn ze gemaakt van kwaliteitsmaterialen die warmte en comfort garanderen.


bonnet hello hossy



10 | Een Jimbo nachtlampje van Liewood voor zachte nachten...


Creëer een serene sfeer in de baby kamer met de Jimbo nachtlamp van Liewood. Het zachte en kalmerende licht is ideaal om je kleintje 's nachts gerust te stellen. Dit nachtlampje is niet alleen functioneel, maar ook prachtig ontworpen, wat een charmante touch aan de kamer toevoegt. Het is ook draagbaar, wat het handig maakt voor reizen of als geruststellende metgezel tijdens nachten weg van huis.


veilleuse enfant liewood



Met deze schatten ben je verzekerd van onvergetelijke momenten voor je kleine schat. Veel winkelplezier bij De Kleine Zebra!



GIFT SHOP VOOR KIDS VAN 0 TOT 1 JAAR >

Te ontdekken