Sorteren

Rugzakken

Ga voor één van de prachtige rugzakken van Sticky Lemon. Deze rugzakken zijn gemaakt van gerecycleerde PET flessen. Naast het feit dat het een duurzame keuze is, hebben de rugzakken vele andere functies die hem de perfecte metgezel maken voor dagelijks gebruik.

Praktische en kwalitatieve rugzakken

Het ontwerp van de rugzak is zowel stijlvol als praktisch. Op de voorkant van de tas vind je een extra zakje waarin je kleine spulletjes kunt opbergen. De voering heeft een leuke patroon en is waterdicht, zodat je spullen droog blijven als het buiten regent. De ritsen zijn van YKK, wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien kun je de schouderriemen van de tas zelf verstellen voor optimaal draagcomfort.

Organiseer je spullen veilig en gemakkelijk

Aan de binnenkant van de rugzakken vind je een elastische flessenhouder en een zak die sluit met klittenband over de hele achterkant van de tas. Zo kun je gemakkelijk je spullen organiseren en veilig opbergen. Daarnaast kun je op het naamlabel je naam en contactgegevens noteren, zodat iedereen weet van wie deze mooie tas is.

Stijlvolle toevoeging aan je tassencollectie

De Sticky Lemon rugzak is niet alleen een praktische en milieuvriendelijke keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je collectie tassen. Bekijk onze collectie voor meer duurzame en praktische tassen. Bestel nu en draag bij aan een betere toekomst voor onze planeet!

Toont 1 - 13 van de 13 items

Toont 1 - 13 van de 13 items