Aankleedkussenhoes Runa - Old Pink

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK013

Runa collection by Koeka (8)

Deze stijlvolle babymusthave uit de Runa collectie - met in het midden een terry badstof - is verkrijgbaar in zachte kleuren en is tegelijk een echte eyecatcher voor elke moderne babykamer.

Op deze heerlijk zachte hoes voor het aankleedkussen ligt je kleintje lekker comfortabel elke keer al je hem of haar moet verschonen of omkleden.

44,95 €

35,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1045/0007-419

Formaten45 x 73 cm
CollectieRuna
TypeHoezen verzorgingskussen
KleurRoze
Korting- 40 %

De old pink Runa aankleedkussenhoes van Koeka is het meest gebruikte verzorgingsproduct in de babykamer. Deze zachte hoes voor rond het verzorgingskussen heeft in het midden een terry (badstof) gedeelte. De stijlvolle hoes maakt je babykamer af en is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle tinten.

De Runa serie is de basis voor een stijlvolle babykamer. Alle items uit deze collectie zijn gemaakt uit zacht jersey katoen met een natuurlijke structuur. De structuur van het materiaal geeft elk product een rijke en speelse uitstraling. De producten uit de Runa collectie zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren.

Kleine tip: De Runa collectie is erg mooi te combineren met de Vigo collectie.

Afmetingen: 45 x 73 cm

De ervaring leert dat de hoes het beste past om een kussen met de volgende maten: lengte: 72-75 cm | breedte: 43-46 cm | hoogte: 9-11 cm

Materiaal zijkant 100% Katoen - midden: 90% katoen terry en 10% polyester

Wasadvies: wassen op een normaal wasprogramma niet warmer dan 30°C - niet bleken - niet geschikt voor de droogtrommel - strijken op lichte temperatuur om terug in originele vorm te komen

_

KOEKA is een gevestigde waarde in babyland die recent met nieuwe collecties kwam en zichzelf als het ware heruitvond als baby lifestyle merk. Zachte tinten, heerlijke stoffen, ... alles is perfect onderling te combineren en helemaal mee met de laatste trends qua kleuren en materialen. Het zijn heerlijke babybasics die zorgen voor comfort én stijl. Koeka ontwerpt haar producten met liefde en zorg, zodat het niet alleen jouw maar ook jouw baby's en kindje's favorieten worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
735450.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.
Collectie Runa collection by Koeka
Inspiratie en stories