Allround Sneaker schoentjes - Rust

Lichtgewicht, roestkleurige speelschoentjes in maat 19 tot 25

Staat: Nieuw product

Laessig

Lässig: Splash & Fun (19)

Als je mini voor het eerst op verkenning gaat in de tuin, op vakantie of naar de opvang... zijn deze eerste sneakers zonder veters hét ideale schoeisel voor avontuurlijk ingestelde kinderen.

Kinderen zijn er dol op omdat ze mooi aansluiten en meebewegen bij elke beweging. Ouders zijn dol op het waterproof materiaal en zullen de optimale ondersteuning voor jonge, groeiende voeten zeker goedkeuren.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1532008621-25

Collectie4 babies & kids
TypeSneakers
KleurBruin

Allround Sneaker schoentjes Rust uit de collectie van LÄSSIG zijn de perfect speelschoentjes voor kleine actieve kindjes. Lichtgewicht, met flexibele anti-slip zool en goede pasvorm. Ze zijn waterproof en ook makkelijk voor je kapoen om zelf te (leren) aan en uit te doen.

Onze tip: deze eerste kinderschoentjes zijn ideaal voor het volgende uitstapje naar het strand of het zwembad. Ze passen perfect in je vakantiekoffer of strandtas, maar stiekem denken we dat kindjes ze gewoon altijd zullen willen dragen. De zomerschoenen zijn gemaakt van een ademend, sneldrogend en elastisch bovenmateriaal en beschermen gevoelige kindervoetjes in de zomer tegen insectenbeten, scherpe steentjes of heet zand.

De waterproof schoentjes zijn ook verkrijgbaar in grijs en olijfgroen. Ze matchen perfect met de teddy en tetra Cozy Wear collectie >

Materiaal: 100 % TPR zool, 100% polyester
Maten: 19 tot 25

_

LÄSSIG is een oerdegelijk en mooi Duits kindermerk dat ons hart heeft gestolen met hun mooie luiertassen, leuke strandcollecties en echte musthaves voor baby's, kindjes en de rest van de familie. We hebben bij De Kleine Zebra een mooie selectie van onze favorieten. Neem zeker een kijkje naar de geslaagde collectie om jouw favorieten te ontdekken >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Super blij met de waterschoentjes voor mijn zoontje. Goede kwaliteit!
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu . Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders. Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen  die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken  en accessoires voor schoolgaande kinderen , ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl. Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid . Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.
Collectie Lässig: Splash & Fun
Inspiratie en stories