Bodyglower hesje Jackson - Red - teens & adults

Opvallend oranje flou hesje met rits en blauwe boorden

Staat: Nieuw product

GoFluo

Fluo hestjes dragen is niet direct een stijlvolle gebeurtenis en daarom laten heel wat mensen ze liever links (lees: thuis) liggen. Maar dat is gelukkig verleden tijd met dit bodyglower Rocco hesje uit de Go Fluo collectie.

Een opvallende topper om je elke dag veilig in het verkeer te begeven zonder in te boeten op stijl, in tegendeel!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Jackson_Red_XL

TypeFluo hesjes
KleurRood
Leeftijdtieners en volwassenen
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Te gek Bodyglower hesje Jackson Red voor tieners en hippe volwassenen is een topper uit de Belgische GoFluo collectie. Dit fluo oranje hesje met grafische print is afgewerkt met brede reflecterende strepen en sluit makkelijk met de blauwe rits.

Tip: de GoFluo bodyglowers zijn ontworpen om over een jas te dragen. Je neemt best de maat die je normaal draagt voor jassen en andere bovenkleding. Gebruik je de bodyglowers zonder een jas - bijvoorbeeld tijdens het sporten - neem dan één maatje kleiner.

Materiaal: 100% polyester, goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Maat: verkrijgbaar in 5 maten van XS tot XL

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Gofluo is een op-en-top Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Alles van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en comfy rugzakken . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit. Mooie fluohesjes voor kinderen en volwassen Met de fluohesjes van Gofluo ga je veilig én good-looking de straat op. De hesjes zijn met veel zorg en oog voor persoonlijke stijl ontworpen. Ze hebben ook flatterende pasvormen, trendy kleuren en modieuze motieven die de voet- en fietspaden kleuren. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen, tieners en volwassenen. Waterproof regenkledij voor op de fiets Bescherm jezelf tegen de regen met de waterdichte regenkleding van Gofluo. Bij De Kleine Zebra vind je regenjassen, regenponcho’s, regenbroeken en veel meer om je helemaal droog te houden. Stijlvolle fietstassen en rugzakken voor onderweg Bewaar al jouw spullen op een veilige en stijlvolle manier met de Gofluo tassen. Op onze webshop vind je comfy rugzakken, ruime fietszakken en handige boodschappentassen . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat jij jouw favoriet kan uitkiezen.