Box/Bedbumper Vigo - Old Pink

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK053

Vigo collectie van Koeka (2)

Een zachte boxbumper beschermt je kindje tegen tocht in huis en maakt de harde spijlen zacht, ideaal als ze leren zitten. De bumper kan bevestigd worden aan de box door middel van lintjes, dit maakt hem verstelbaar en geschikt voor verschillende soorten boxen.

Dankzij de combinatie van de rijke jacquard stof en de superzachte velvet kan je af en toe van look wisselen.

69,95 €

55,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1069/0016-419

CollectieVigo
TypeBed- en parkomranders
KleurRoze
Korting- 40 %

Knappe en zachte bed- en parkomrander Old Pink van KOEKA. Met deze musthave maak je de box van je baby lekker cosy. Met de touwtjes maak je hem vast aan de pijlen van je babybox of bedje. De omrander is omkeerbaar en naast de Vigo gebreide stof is er ook een kant gemaakt van flanel. De kwaliteit van flanel is een 100% katoen geweven materiaal met een gebrushed effect. Dit effect zorgt ervoor dat de stof een heerlijk zacht gevoel geeft.

Leuke tip: combineer deze boxbumper met een bijpassend boxkleed uit de Vigo lijn om de styling van je box compleet te maken. 

De Vigo serie brengt ons hippe baby items in een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling, hier en daar gecombineerd met zachte terry of heerlijke velvet stof. Door de verdikking in het garen krijgt de gebreide stof een zachte en natuurlijke look. De producten uit de Vigo collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en zijn stuk voor stuk handige handige musthaves

Materiaal: 65% katoen, 20% polyester, 15% viscose - voering: 80% katoen, 20% polyester stretch terry - vulling: 100% polyester

Afmetingen: 180 x 30 cm

Wasadvies om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen: Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30°C met een toerental van max. 800 - omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen -  apart wassen - niet bleken - strijken op lage temperatuur

_

KOEKA is een gevestigde waarde in babyland die recent met nieuwe collecties kwam en zichzelf als het ware heruitvond als baby lifestyle merk. Zachte tinten, heerlijke stoffen, ... alles is perfect onderling te combineren en helemaal mee met de laatste trends qua kleuren en materialen. Het zijn heerlijke babybasics die zorgen voor comfort én stijl. Koeka ontwerpt haar producten met liefde en zorg, zodat het niet alleen jouw maar ook jouw baby's en kindje's favorieten worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.
Collectie Vigo collectie van Koeka
Inspiratie en stories