Dop met drinktuit voor Blafre drinkfles - roze

Staat: Nieuw product

Blafre

MCH171

Een praktische roze dop met drinktuit voor de rvs drinkbussen van Blafre. Deze tuit past zowel op de 300 ml als op 500 ml drinkflessen.

Handig om kinderen op school of onderweg te laten drinken. Geen geknoei meer op de achterbank. Zet het tuitje omhoog om te drinken en duw het weer naar beneden als je klaar bent zodat de fles weer meteen dicht is.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL1943

TypeDrinkfles accessoires
KleurRoze
Vouchereco

Materiaal: kunststof, BPA- en phtalatenvrij
Diameter: 5 cm
Dop is vaatwasserbestendig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5550.027
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora. Duurzame & retro geïnspireerde kinderproducten De collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen. Opbergblikken: een praktische oplossing voor in je keuken of woonkamer Op zoek naar een elegante en praktische oplossing voor jouw keuken of woonkamer? Ontdek de opbergblikken van Blafre! Deze opbergblikken zijn meer dan alleen een handige manier om snacks, koekjes, koffie of thee op te bergen . Met hun unieke ontwerpen voegen ze ook een vleugje Scandinavische stijl toe aan jouw interieur. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en houden jouw levensmiddelen vers en georganiseerd. Blafre opbergblikken zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie voor jouw dagelijks gebruik. RVS Drinkflessen & thermoskannen: duurzaamheid en stijl voor onderweg Onderweg genieten van jouw favoriete drankjes in stijl? Blafre heeft je gedekt met hun RVS drinkflessen en thermoskannen! Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal , zijn ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken . Ze houden jouw drankjes warm of koud, waar je ook heen gaat. Maar ze zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook modieus met hun trendy ontwerpen die passen bij jouw levensstijl. Blafre RVS drinkflessen en thermoskannen zijn de perfecte metgezel voor onderweg, met de juiste combinatie van duurzaamheid en stijl. Milieubewuste keuze voor hoogwaardige materialen Bij Blafre geloven ze in duurzaamheid en kwaliteit . Hun producten zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze zijn toegewijd aan milieubewuste productieprocessen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Met Blafre kies je voor een milieubewuste keuze zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl.