Dubbele pennenzak - Libellule rose

Lichtroze schooletui met 2 ruime compartimenten en libelle

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR243

Ga voor stijl en lekker veel ruimte met deze elegante lichtroze pennenzak met dubbel compartiment en gouden libelle.

Een stralende must-have om op je bureau te zetten of elke schooldag leuker te maken.

19,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRD07_0101

CollectieBelle rentrée
TypePennenzakken
KleurRoze
Tassen printsLibellule
Type Caramel & CiePennenzakken

Dubbele pennenzak Libellule Rose uit de collectie van Caramel et Cie is een knap schoolaccessoire met 2 ruime compartimenten, stevige ritsen en waterproof coating. Bijpassende schooltassen apart verkrijgbaar. Deze ruime pennenzak is verkrijgbaar in andere prints, kies jouw favoriet >

Materiaal: buitenkant: 100% gerecycleerd polyester - voering: 100% gerecycleerd en waterproof polyester
Afmetingen: 21 x 7 x 6 cm
Wasadvies: afgewerkt met een waterafstotende coating, makkelijk proper te maken met een vochtige doek en milde zeep, we raden af op dit item te wassen met de wasmachine.

_

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/08/2022
Was zoals op de foto in orde dus
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!