fantastisch kleuterrugzakje - Hedgehog

Staat: Nieuw product

SugarBooger

KZ23183

Uit de Hedgehog collectie van SugarBooger met een heel leuk egeltjes-motief! Dit leuke rugzakje met verstelbare draagriempjes is speciaal...

29,95 €

20,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A1026

STOP/FINISTOP

Uit de Hedgehog collectie van SugarBooger met een heel leuk egeltjes-motief! Dit leuke rugzakje met verstelbare draagriempjes is speciaal gemaakt voor kleutertjes. De klittebandsluiting is eenvoudig te openen door kleine handjes. Heeft binnenin 1 groot vak met naamplaatje en 1 klein zakje met ritssluiting. Materiaal: zachte wasbare canvas aan de buitenkant, en waterafstotende nylon voering aan de binnenkant.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2025100.45
  • Door Anonymous A.
  •  de 18/02/2022
Leuk tasje, maar TE klein als kleuter rugtas.
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 29/03/2022

  • Door Anonymous A.
  •  de 18/03/2020
prachtig leuk
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/06/2019
Mooi rugzakje en zeer onderhoudsvriendelijk!
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt onder andere vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."