Groene Tritan drinkfles Adventure boys

Hippe waterfles met rietje en afneembare polsband

Staat: Nieuw product

Laessig

LSG174

Adventure collectie van Lässig (17)

Het grote avontuur roept ! Maar een goede avonturier gaat nooit op stap zonder drinkfles. Hydrateren is de boodschap ! Of je nu gaat wandelen, sporten of naar school, een drinkbus met heerlijk water is altijd een welgekomen dorstlesser.

Deze robuuste LÄSSIG kinderdrinkfles is gemaakt van 100% Tritan. De BPA-vrije fles heeft een lekvrij deksel en is gemakkelijk te openen dankzij de 1-klik-sluiting en blijft ook veilig gesloten in een rugzak dankzij het extra veiligheidsklepje.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1210030559

CollectieAdventure
TypeDrinkflessen
KleurGroen
Vouchereco

Groene Tritan drinkfles Adventure boys van Lässig. Het ergonomische ontwerp en de siliconen ring maken de drinkfles vooral geschikt voor kleine kinderhanden. Als beide handen nodig zijn om te ravotten en te verkennen, maakt de afneembare polsband het eenvoudig om de drinkfles te dragen of te bevestigen. Het volume van 550 ml is voldoende, zelfs voor dorstige avonturiers.

De kinderfles laat geen smaken of geuren achter. Het is geschikt voor niet-bruisende, koele of lauwe dranken en kan eenvoudig in de vaatwasser worden gestopt.

Materiaal: fles: 100% Tritan, dop: 100% Tritan, rietje (buitenkant): 100% Silicone

Inhoud: 550 ml

Afmetingen: 7 x 23 cm, gewicht: 152 g

Onderhoudsinstructies: geschikt voor de vaatwasser, geschikt voor contact met voedsel

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

LÄSSIG betekent casual in het Duits. Maar toch maakt dit merkje meer dan enkel casual kinderspulletjes, alles is super functioneel, mooi en maakt het leven van ouders én kindjes makkelijker. Ze willen bewust leven promoten en hun collecties zijn dan ook zo duurzaam mogelijk zonder kwaliteit en veiligheid uit het oog te verliezen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23770.152
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu . Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders. Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen  die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken  en accessoires voor schoolgaande kinderen , ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl. Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid . Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.
Collectie Adventure collectie van Lässig
Inspiratie en stories