Grote rugzak Gingham - Chocolate sundae + daisy yellow + mauve lilac

Hippe rugzak uit rPet met waterproof binnenkant

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL377

Childhood memories with Sticky Lemon (17)

De namen van de kleuren alleen al geven je goesting om deze stevige rugzak te bekijken: chocolade ijscoupe, madeliefjes geel en hip lila.

De heerlijke kleurtjes geven elke dag een hippe toets. Bovendien is deze knappe rugzak gemaakt van duurzame materialen afkomstig van gerecycleerde PET flessen, mooi vanbinnen én vanbuiten!

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801890

SamenstellingenrPET
CollectieChildhood memories
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Grote rugzak Gingham Chocolate sundae + daisy yellow + mauve lilac komt uit de Childhood Memories van STICKY LEMON. De hippe tas heeft verstelbare schouderhengsels. De body is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, de voering heeft een retro appelprint en is waterdicht. De rits is van YKK. Aan de binnenkant vind je een elastische flessenhouder en een extra vak over de hele rug die sluit met klittenband. Vooraan zit nog een extra vak met ruitjesprint voor al je kleine essentials.

Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en in deze collectie zitten ook kleinere rugzakken voor de allerkleinsten.

Afmetingen: 27 x 13 x 38 cm
Materiaal buitenkant: rPet polyester gemaakt van gerecycleerde plastic flessen - voering: waterproof nylon
Onderhoud: makkelijk schoonmaken met een natte doek. We raden je aan om de tas niet in de wasmachine te wassen. Gewoon wat water volstaat!

_

Childhood memories by STICKY LEMON draait om verzamelen en onthouden ...al je jeugdherinneringen, een rugzak voor schoolavonturen, een heuptas voor kleine schatten om te vertrekken voor weekendavonturen. Om je sticky style compleet te maken zitten er in deze collectie uit Nederland ook fijne accessoires zoals sokken, gsm tasjes en etuis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie Childhood memories with Sticky Lemon
Inspiratie en stories