Grote schooltas - Eclair Marine

Blauwe boekentas met schouderbanden en bliksem

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR264

Deze blauwe boekentas is prachtig afgewerkt en niet alleen de knappe bliksem steelt de show, ook de binnenkant is super knap.

Al je spulletjes kunnen makkelijk en snel in je schooltas een plekje krijgen zodat je perfect uitgerust naar school kan vertrekken.

99,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LSA07_2604

CollectieBelle rentrée
TypeSchooltassen
KleurBlauw
Tassen printsÉclair marine
Type Caramel & CieSchooltassen large

Grote boekentas Eclair Marine van Caramel & Cie heeft twee ruime binnenvakken voor 2 kaften, schoolboeken, een pennenzak en lunch. Aan de voorkant is een apart vak voor sleutels, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met klittenbandsluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met een gewatteerde achterkant met honingraatstructuur en verstelbare riemen. De boekentas sluit makkelijk met twee metalen gespen.

Afmetingen: 41 x 33 x 16 cm
Gewicht: 1 kg
Materiaal buitenkant: 100% polyester - 100% gerecycleerd en waterproof polyester aan de binnenkant
Adviesleeftijd: 7 - 11 jaar
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep, wassen is de machine wordt ten sterkste afgeraden.

_

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.9
  • Door Sarah M.
  •  de 19/09/2023
zoon is erg enthousiast over zijn nieuwe boekentas!
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het leven Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk. Caramel & Cie Mini Collectie Speciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!