Heuptasje small Meadows - Envelope - Camp yellow

Duurzaam en hip fanny pack met gele tinten en verstelbare riem

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL470

Meet me in the meadows by Sticky Lemon (40)

Let's go on an adventure... Als je erop uittrekt naar het strand, in het bos met je vrienden, op kamp of wie weet naar school: vergeet dan zeker je heuptasje niet.

Naast de iconische rugzakken, is Sticky Lemon ook gek op andere soorten tassen. Zoals een fanny pack om je belangrijke spullen dicht bij je te houden.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1802004

CollectieMeet me in the meadow
TypeHeuptasjes
KleurMeerkleurig

Heuptasje small Meadows Envelope Camp yellow is een prima accessoire voor kleine kampeerders en scouting fans. Het duurzame heuptasje heeft een verstelbare riem en de body is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, de rits is van YKK.

Afmetingen: 19,5 x 4 x 11 cm • lengte riem: 87 cm
Materiaal buitenkant: gerecycleerde PET-flessen - voering: waterproof nylon
Onderhoud: makkelijk schoonmaken met een natte doek. We raden je aan om de tas niet in de wasmachine te wassen. Gewoon wat water is voldoende!

_

Meet me in the Meadows ... waar je elke dag kan genieten van heerlijke kleuren die spreken en eigenzinnige patronen. Deze nieuwe tassencollectie van STICKY LEMON is weer om van te smullen. Krijg jij ook retro scouting vibes bij het zien van deze collectie? Heb jij je favoriet al gespot?

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie Meet me in the meadows by Sticky Lemon
Inspiratie en stories