Isothermische lunchtas - Jungle

Roze koeltas uit rPet met vrolijke diertjes

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL218

De vele oogjes door het bladerdak waken over jouw lunch!

Deze duurzame koeltas met blaadjes houdt niet alleen je lunch vers, maar brengt ook extra kleur, stijl en pret tijdens de lunchpauze. Gemaakt van gerecycleerd PET-materiaal.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84450

TypeKoeltasjes
KleurGroen
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
Karakter LilliputiensPablo de toekan

Isothermische lunchtas Jungle uit de collectie van Lilliputiens gemaakt uit waterbestendige en duurzame materialen. Deze tas is leuk voor alle leeftijden en zorgt elke dag voor een frisse en verse lunch. Makkelijk mee te nemen aan de hand of over je schouder, maar kan ook aan je rugzak bevestigd worden dankzij de clip.

Materiaal: gerecycleerd PET - stevig en waterproof
Leeftijd: alle leeftijden
Afmetingen: 23 x 16 x 15 cm
Onderhoud: wassen op max 30°C - delicaat programma

_

Net dat ietsje anders, net dat ietsje meer. In de tassencollectie van Lilliputiens OFF WE GO zitten boekentassen, trolleys, rugzakken en pennenzakken... alles wat kinderen nodig hebben voor een dagje school, in hun vrije tijd of op vakantie. Vrolijke karakters nemen je mini meteen op sleeptouw en zijn de perfect compagnon voor al je avonturen. En ouders zijn meteen weg dankzij de waterproof materialen, ergonomische draagriemen, fijne details en handige naamlabels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.