Ivy regenkledij - Golden caramel

Gevoerde set regenkledij voor kinderen in knap mosterdgeel

Staat: Nieuw product

Liewood

Naar buiten met Liewood (8)

Een regenachtige koude dag wordt instant aangenamer dankzij deze warme en weerbestendige regenkleding die stijl en duurzaamheid combineert.

De Ivy Rainwear Set met THERMOLITE®-vulling is ontworpen voor die extra koude en regenachtige dagen en gemaakt van 100% gerecycled polyester met PU-coating.

220,00 €

154,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14254 3050

TypeRegenkledij
PrintsGolden caramel
KleurOranje
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Gevoerde Ivy regenkledij Golden Caramel uit de collectie van LIEWOOD bestaat uit een gevoerde waterproof jas en bijpassende regenbroek met getapete naden. Ideale buitenkledij om urenlang buiten spelen in de natuur terwijl je kapoen toch lekker droog blijft. Ook perfect apart te dragen.

Materiaal: 100% gerecycled polyester met PU-coating - vulling: THERMOLITE® ECOMADE - voering: 100% gerecycled polyester

• OEKOTEX® gecertificeerd volgens standaard 100
• Waterkolomdruk: 10.000 mm
• Waterbestendig
• Winddicht
• Duurzaam
• Lichtgewicht
• Gelaste naden
• Afgewerkt met een naamlabel

WARME REGENJAS: voorzien van twee zijzakken • premium ritssluiting aan de voorkant en drukknopen op de sluiting • twee voorzakken met drukknopen • afneembare kap, wanneer de capuchon is verwijderd, kunnen de drukknopen worden verborgen in de kraagstandaard

BROEK: aanpasbare fit dankzij de verstelbaar elastiek in de taille voor een ideale pasvorm • verstelbare voetbanden met logo • Voorzien van naamlabel

Afmetingen: verkrijgbaar in maten van 4-10 jaar

Onderhoud: wassen in de machine op max 30°C • binnenstebuiten wassen, met soortgelijke kleuren, alle ritsen en velcro's sluiten voor het wassen • niet geschikt voor de droogkast • niet strijken, noch bleken of stomen

_

Navigating autumn weather is de outdoor collectie van LIEWOOD en past perfect bij de filosofie van het merk en hun herkomst. In Scandinavische landen is het heel gewoon dat kinderen veel buitentijd hebben op een dag, alleen is goede kledij dan echt wel noodzakelijk. Zodat je - ondanks wind, regen en koude - toch perfect kan bewegen, ontdekken, spelen en genieten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van buitenkleding voor internationale modemerken, heeft de Liewood CEO en Creative Director, Anne Marie Lie Norvig, de vereiste ervaring om een duurzame collectie buitenkledij te creëren die generaties lang kan worden doorgegeven. Check ze allemaal en vind jouw perfecte stijl!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar buiten met Liewood
Inspiratie en stories