Muziekdoos - Fantasie

Rond muziekdoosje in hout met dansende popjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ804

Deze kleurrijke beren draaien betoverende rondjes op een kleurrijke muziekdoos van Djeco. Dit prachtig stukje deco is ideaal om op de kinder- of babykamer te zetten en eindeloos te laten draaien.

23,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06053

CollectieLittle big room
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Muziekdoos Fantasie van Djeco is gemaakt uit kleurrijk beschilderd hout en kan je ontelbaar veel keer opdraaien zodat de magnetische poppetjes gaan dansen en er een rustgevend slaapliedje Lullaby van Franz Schubert weerklinkt. Een uniek geschenk dat ook mooi als decoratie in de kinderkamer staat.

Afmetingen: 12 cm diameter x 6 cm hoog
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!