Knappe houten espressomachine - Mon Expresso

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ446

Dit leuk koffieapparaat is een echt musthave voor elke kinderkeuken.

Je kan er - net zoals mama en papa - een heerlijk kopje koffie mee zetten of barista spelen en de hele familie voorzien van hun favoriete expresso, koffie, ... met of zonder suiker?

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06548

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Zalige Mon Expresso koffiemachine van het Franse merk DJECO, om heerlijke kopjes koffie te zetten voor mama en papa. Inclusief 2 'echte capsules' om je koffietje te zetten, 2 expressokopjes, een suikerpotje en 4 suikerklontjes, plus roerlepeltjes. Plaats het koffiebekertje onder de machine, kies je capsule, doe ze in de gleuf en kies de grootte van je koffie. Schuif de blauwe knop bovenaan vervolgens naar boven om een nieuw kopje te kunnen zetten.

Materiaal: hout

Afmetingen doos: 17,5 x 12 x 16 cm - koffiemachine: 15 ,5 x 8,5 x 16 cm - kopjes: 4 cm hoog

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!