Knappe muziekdoos - Dans la jungle

Kleurrijke houten muziekdoos, wondermooi geschenkje voor elk kind

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO244

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Als je deze magnetische muziekdoos met bonte kleuren opdraait beginnen Pakou de toekan en Zimba de panter vrolijk rondjes te draaien.

Deze Dans La Jungle muziekdoos is een magisch geschenk en past perfect in een kinderkamer in jungle-thema.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668105

CollectieDans la jungle
TypeMuziekdozen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kleurrijke houten muziekdoos Dans La Jungle is een klassieker uit de collectie van het Franse kindermerk Moulin Roty. Dit muzikaal doosje in afgewerkt met prachtige waterverf illustraties en kan je makkelijk aandraaien om de muziek te laten spelen, terwijl dansen de 2 poppetjes in het rond. Komt verpakt in een mooi doosje.

Materiaal: hout, metaal
Afmetingen: 12 x 12 x 7 cm
Leeftijd: 3 jaar

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories