Voetenzak voor buggy Vigo teddy - Shadow green/leaf

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK233

Vigo collectie van Koeka (2)

Maak van de buggy een gezellig en warm plekje voor je schattebout om te vertoeven dankzij deze comfy voetenzak met teddy vanbinnen.

Dankzij de openingen met klittenband achteraan past de voetenzak ook in diverse types buggy's en kan je de gordels op maat van jouw kleintje afstellen.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1069/0009-745/727

CollectieVigo
TypeVoetenzakken
KleurGroen
Korting- 40 %

Knappe Vigo voetenzak voor in de buggy met teddy voering in Shadow Green/Leaf uit de Koeka collectie. Deze zalige voetenzak is geschikt voor een buggy met drie- of vijf-puntsgordel. De bovenkant van de warme voetenzak bevat klittenband waardoor er een mutsje gecreëerd kan worden rond het hoofdje van je kind, lekker warm tijdens koude dagen en lekker knus. Ook makkelijk te openen als je naar binnen gaat. Bovenaan aan de flap van de voetenzak bevindt zich een koordje dat je wat strakker kan trekken voor meer comfort, tevens is deze flap aan de voorkant afritsbaar zodat je je kapoen makkelijk in de voetenzak kan zetten. 

De Vigo serie is een prachtige collectie gemaakt uit een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling, hier en daar gecombineerd met zachte terry of heerlijke velvet stof. Door de verdikking in het garen krijgt de gebreide stof een zachte en natuurlijke look. De producten uit de Vigo collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en handige babymusthaves.

Kleine tip: De Vigo collectie is erg mooi te combineren met de Runa collectie.

Materiaal vigo buitenkant: 65% katoen, 20% polyester, 15% viscose
- teddy binnenkant: 100% polyester teddy - vulling: 100% Polyester

Wasadvies: wasbaar in de machine op max 30°C - gebruik geen handwas, fijnwas en of wolwasprogramma - niet bleken - niet drogen in de droogtrommel - strijken op lichte temperatuur om terug in originele vorm te komen - laat deze voetenzak niet weken en haal direct uit de wasmachine om plat te drogen.

TOG-waarde: 5,07

Leeftijd: vanaf ongeveer 6 maand tot +- 3 jaar (afhankelijk van de lengte van je kind)

Afmetingen: 45 x 115 cm

De VIGO voetenzak past op praktisch elk soort buggy, wil je zeker zijn dat hij past op jouw buggy check dan de laatste kolom van onderstaande matentabel:

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.
Collectie Vigo collectie van Koeka
Inspiratie en stories