Kussen voor eetstoel Growing Green - Blue Gatsby & Cream

Mooi accessoire voor in je Nobodinoz kinderstoel

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB545

Growing Green meubels van Nobodinoz (14)

Maak je #GrowingGreen kinderstoel zachter én mooier met dit kussen uit biokatoen

De comfortabele hoes van biologisch katoen kan je over de stoel leggen om je peuter meer comfort te bieden en je Nobodinoz kinderstoel stijl te geven.

59,00 €

47,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8435574918406

Nobodinoz printsBlue Gatsby & Cream
Collectie#GrowingGreen
TypeEetstoelen en accessoires
STOP/FINISTOP

Mooi, gewatteerd eetstoelkussen Blue Gatsby & Cream uit de #GrowingGreen lijn van Nobodinoz, onmisbaar om je meegroei eetstoel mooier én comfortabeler te maken. Houten eetstoel apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 25 x 28 cm
Materiaal buitenkant: 100% biologische katoen • vulling: 100% Okeotex polyester • met velcro riempjes
Leeftijd: te gebruiken zodra je kind kan gaan zitten
Wasadvies: wassen in de machine op koude handwas stand • niet weken • niet bleken • uitwringen • niet strijken

_

Nobodinoz presenteert zijn nieuwe kindermeubellijn in samenwerking met de Franse ontwerper Marc Venot. Het elegant design van deze #growinggreen lijn komt goed tot zijn recht in elk modern interieur, daarnaast groeit elk stuk mee met je mini en is het gemaakt van natuurlijke, comfortabele materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Nobodinoz is een Frans en Spaans merk voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht door Murielle en Roman Bressan in 2012. Het merk maakt prachtige kinderproducten die in elke kamer van het huis passen met als doel om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren.. Unieke en kleurrijke designs voor het dagelijkse leven De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het designlabel Nobodinoz. Bij Barcelona denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria... Kortom, aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur , creativiteit , passie , karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. De uitstraling van dit merk laat zowel jong als oud genieten! Duurzame eco-producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Nobodinoz worden volledig uit eco-katoen en andere duurzame materialen gemaakt. De stoffen zijn geweven, geverfd en bedrukt in Barcelona met oog voor detail én voor de natuur. Zo kies je niet enkel voor producten die natuurlijkvriendelijk zijn, maar ook lief zijn voor de huid van je kind. Wondermooie collecties voor kids en ouders Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s en dergelijke worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Gewoon mixen & matchen dus! Nobodinoz heeft fantastische collecties voor zowel baby’s als kinderen. Maak kennis met de Gatsby Collectie , So Natural Collectie , Haiku Bird Collectie ,  Pure Collectie en vele anderen!
Collectie Growing Green meubels van Nobodinoz
Inspiratie en stories