Lange regenjas Spencer - Safari sandy mix

Knappe regenjas voor kindjes die je makkelijk kan opplooien

Staat: Nieuw product

Liewood

Naar buiten met Liewood (8)

Regen wordt plots een feest als je deze lange regenjas van Liewood kan aan trekken. Hij is water- en winddicht én gemaakt van duurzame materialen.

Bovendien kan je hem handig opplooien en een compact tasje. Ideaal om met je mee te nemen op schoolreis of een uitstap met het gezin.

75,00 €

52,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13030 1111

CollectieSpencer
TypeRegenkledij
PrintsSafari sandy mix
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Lange regenjas Spencer Safari Sandy Mix uit de Rainwear collectie van LIEWOODis gemaakt uit 100% gerecycled Oeko-Tex polyester. Water- en windproof, een duurzame en slimme keuze en fijn om te dragen op een regenachtige dag. Verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en prints.

Deze opplooibare regenjas uit de Safari Mix collectie is voorzien van naamlabel en reflecterende details • sluit makkelijk dankzij de stevige YKK ritssluiting en drukknopen • twee voorzakken met drukknopen • achterzak met rits, die je binnenstebuiten kan draaien en zo verandert in een tas voor de jas • de tas heeft een verstelbare riem en kan als schoudertas of heuptas gedragen worden • afneembare kap • wanneer de capuchon is verwijderd, kunnen de drukknopen worden verborgen in de kraag van de jas.

Extra leuke weetjes over deze regenkledij:

  • NIEUWE ADEMENDE REGENKLEDING - De LIEWOOD rainwear collectie is ontworpen om de kleintjes naar buiten te laten gaan het hele jaar lang en toch urenlang droog te houden. Lichtgewicht, ademend en zowel wind- als waterdicht.

 

  • GERECYCLEERD UIT PLASTIC FLESSEN LIEWOOD - Elk stuk uit deze rainwear collectie is gemaakt van gerecycled polyester. Voor elke meter stof zijn 24 PET-plastic flessen hergebruikt en tot garen gesponnen. Het gebruik van gerecycled PET in plaats van nieuw PET vermindert de hoeveelheid ruwe olie, waardoor uiteindelijk de schaarse hulpbronnen van de aarde worden bespaard, terwijl dezelfde functionaliteit van de stof behouden blijft. De regenkledij draagt ook met trots het OEKO-TEX® label.

 

  • WINDBESTENDIG - De Liewood regenpakken zijn buitengewoon comfortabel, aangenaam om te dragen, zacht en tegelijkertijd praktisch en windbestendig.

 

  • VERSTEVIGENDE NADEN - Alle LIEWOOD regenkledij is afgewerkt met getapete naden, om maximale waterbestendigheid te behouden zodat er geen water door de naden kan lekken.

 

  • DUURZAME KEUZE - De keuze voor goede buitenkledij is natuurlijk goed voor je kind om lekker buiten te spelen. Het gerecycleerd materiaal is lief voor de huid van je kind en onze planeet. Het is stevig en waterproof. Zorg er ook voor dat je het kledingstuk doorgeeft aan iemand waarvan je houdt, wanneer je kind het ontgroeid is, zodat je bijdraagt aan de cirkel om te blijven recyclen. ⁠

 

Materiaal: Materiaal: 100% gerecycleerd polyester, PU coating, Oeko-tex label, premium YKK ritsen
Maten: beschikbaar in 7 maten van 4 tot 10 jaar • als je twijfelt tussen 2 maten, raden we je aan de grootste maat te nemen
Onderhoud: wassen in de machine op max 30°C • binnenstebuiten wassen, met soortgelijke kleuren • niet geschikt voor de droogkast • niet strijken noch bleken of stomen

_

De Rainwear collectie van LIEWOOD past perfect bij de filosofie van het merk en hun herkomst. In Scandinavische landen is het heel gewoon dat kinderen veel buitentijd hebben op een dag, alleen is goede kledij dan echt wel noodzakelijk. Zodat je - ondanks wind, regen en koude - toch perfect kan bewegen, ontdekken, spelen en genieten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van buitenkleding voor internationale modemerken, heeft de Liewood CEO en Creative Director, Anne Marie Lie Norvig, de vereiste ervaring om een duurzame collectie regenkleding te creëren die generaties lang kan worden doorgegeven. Check ze allemaal en vind jouw perfecte stijl!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/08/2021
Precies zoals beschreven
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar buiten met Liewood
Inspiratie en stories