Lazy long dog - XL knuffel antraciet grijs

Langwerpig XL kussen in de vorm van een donkergrijze hondje

Staat: Nieuw product

Roommate

RMM018

Zeg hallo tegen dit lekker lange kussen van Roommate. Hij luistert naar de naam: Lazy Long Dog.

Een trouw, lief en lekker zacht vriendje, hij wordt vast overal mee naartoe gesleurd en is ideaal om lekker in te liggen of de cosy corner in de kamer net iets cosy'er te maken.

79,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 31131

TypeKnuffels
KleurGrijs
DiertjesHond

De überschattige Lazy Long Dog van Roommate is echt een uniek kussen om lekker in te relaxen of als bedbumper te gebruiken. Hij is gemaakt van 100% organisch kaoten, heeft een stijlvolle antraciet kleur, 4 poten, flapperende oren en een schattig mini staartje aan het einde. Je raad het vast al: kinderen zijn dol op hem!

Afmetingen: 35 x 175 cm

Materiaal: buitenkant van 100% organisch katoen en polyester vulling met Oeko-tex Standaard 100

Het Deense merk Roommate staat voor speels Deens design. Ze bestaan sinds 2006, ontwerpen producten die volledig afgestemd zijn op je kinderen en tegelijk naadloos passen in je eigen interieur. Roommate heeft 2 verschillende lijnen binnen hun stijlvolle collectie: items van hoge kwaliteit organisch katoen - zoals speeltentjes, bedlinnen en speelmanden - en daarnaast unieke lasercut objecten uit metaal zoals verlichting, haakjes en opbergplankjes. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.620.10.351.24
Roommate - Een designmerk uit Kopenhagen met speelse kinderkamer accessoires, dat is Roommate! Beddengoed, kussens, lampen, maar ook poefs, kapstokken en opbergers in een creatief, universeel design trekken zowel jong als oud aan. Duurzame deco artikelen voor de kinderkamer Omdat kinderen zich graag in elke hoekje van het huis installeren, zorgt Roommate ervoor dat ieder item niet alleen in de kinderkamer, maar ook in de rest van het huis past. Daarnaast draagt dit Deense label het gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke materialen hoog in het vaandel. Zo is de textielcollectie vervaardigd uit 100% biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd). Roommate Tropical Collectie Waan je helemaal in de tropische savanne met de Tropical Collection van Roommate. Deze collectie heeft super leuke deco spulletjes voor in de kinderkamer. Van zachte bedlakens en knuffels tot dromerige klamboes en tipi tenten. Maak van de kamer een waar slaap- en speelparadijs van! Kleurrijke Opbergers Collectie Ligt jouw huis ook vol knuffels, jassen, boeken en ander speelgoed? Dankzij de multifunctionele opbergers  van Roommate ruim je alles in een oogwenk op. De opbergers komen in allerlei vormen en kleuren.Van wandplankjes en magnetisch borden tot multi-boxen en kapstokken. Ontdek ze allemaal!