Zacht wikkelvestje - Havre lemon

Geel biokatoen wikkelvestje met drukknopjes in granenprint

Staat: Nieuw product

Fresk

Fresk Haver motief (3)

Een lief wikkelvestje 'havre lemon' van zachte, biologische katoen met een super leuke print en afgewerkt met een grijs boordje. Een...

21,95 €

15,37 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FC654

TypeWikkelvestjes
PrintsHavre
KleurGeel
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Een lief wikkelvestje 'havre lemon' van zachte, biologische katoen met een super leuke print en afgewerkt met een grijs boordje. Een plezier om naar te kijken!

Het vestje sluit met drukknoopjes aan de binnen- en buitenkant en is makkelijk aan- en uit te trekken. Wasbaar op 40°. Het wikkelvestje is goed te combineren met het zachte babybroekje. GOTS-keurmerk voor biologisch katoen.

Dit product is beschikbaar in de volgende maten:
-newborn
-0-3 m
-3-6 m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Fresk Haver motief
Inspiratie en stories