Driewieler met duwstang - Trike Cream

Crèmekleurige kleuterfiets met 3 wielen en vintage feel

Staat: Nieuw product

Banwood

KOS023

Banwood is er nu ook voor de allerkleinsten, deze hippe driewieler is niet alleen wondermooi en praktisch, het is ook een heerlijk geschenk voor bijvoorbeeld een 2e verjaardag.

Je kleintje kan heerlijk en in alle comfort rondpeddelen op deze premium driewieler van uitstekende kwaliteit en met fijne details zoals een fietsbel, mandje en duwstang om in alle veiligheid te fietsen en goed voor mama en papa's rug ;-)

149,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BW-TRIKE-CREAM

TypeDriewielers
KleurBeige
Leeftijdvanaf 2 jaar
FietsenDriewielers
Vouchereco

Prachtige Banwood Trike Cream driewieler, ideaal om samen buiten te gaan en te wandelen terwijl je kleuter lekker naast je fiets. Ideaal voor je kapoen om te leren trappen en vol vertrouwen over te stappen naar een loop of pedalenfiets als ze groter zijn. Deze klassieke driewieler met vintage feel is een tijdloos design en geschikt voor kleintjes vanaf 2 jaar, een wondermooi geschenk en leuke manier om je evenwicht en motoriek te oefenen op een speelse manier.

Deze kleuterfiets met 3 wielen heeft een eiken zitje met zacht kussen, stevige rubberen wielen, vegan leren details, duwstang die je kan verwijderen en een zalige rieten fietsmandje vooraan om je meest kostbare spulletjes gewoon met je mee te nemen.

Verkrijgbaar in 6 kleuren, jouw favoriete kleur zit er vast en zeker tussen!

Gewicht: 5 kg
Leeftijd: 2-6 jaar
Materiaal: stalen frame met gekleurde lak - zitje uit eik met eco lederen details - eco lederen handvaten - banden: rubber - pedalen: eik
Leuke extra's: rieten fietsmandje, bel en duwstang,
Afmetingen: aanpasbaar stuur van 45 tot 50,5 cm - zithoogte 30 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3545636.6
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/02/2022
Heel mooi !
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 29/03/2022

Banwood is een Berlijns fietsmerk voor kinderen tot ongeveer 5 jaar, dat heel herkenbaar is door zijn klassiek ontwerp. Banwood heeft als missie om de beste, meest veilige en tijdloze fietsen te maken. Zo'n exemplaren die kinderen al op jonge leeftijd motiveren om vrolijk door het leven te bollen! Duurzame kinderfietsen met een tijdloos design Elke kinderfiets van Banwood is gemaakt van rustieke en duurzame hoogwaardige materialen . Het frame is van staal en het stuur van aluminium. Het zadel en de handvatten zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer, een materiaal dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en gemakkelijk afgeveegd kan worden. Het afneembare rieten mandje is ideaal voor al je spullen mee te nemen op avontuur. Eerste loopfietsen van Banwood First GO! is Banwood's eerste loopfiets met een vintage-look. De Banwood Classic is een 16" kinderfiets met trappers, zijwieltjes en een mandje voor het echte werk. Voor elke kleur fiets maken ze ook een bijpassende fietshelm. We love the way kids play!