Natuurlijke Calendula baby bodymilk - 200 ml

Natuurlijke lichaamsverzorging met extract van goudbloem en kamille

Staat: Nieuw product

Weleda

HA034

Hou dat zachte en prille babyhuidje zacht en soepel met deze natuurlijke en verzorgende bodmilk van Weleda. De zacht lotion is vrij van schadelijke stoffen en trekt snel in. Perfect om de huid van je lieveling de beste verzorging te geven.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006291

Korting- 40 %

Deze zachte Calendula lotion van Weleda verzorgt en hydrateert de huid en ondersteunt optimaal in al haar natuurlijk functies. Een extract van goudsbloem en kamille verzorgt en beschermt, amandelolie en sesamolie houden de tere babyhuid zijdezacht en soepel.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.


Wat zit er in de Calendula Bodymilk?
Water, Bio zoete amandelolie, Glycerine, Bio alcohol, Bio sesamolie, Vetzuurglyceride, Extract van bio Calendula, Extract van kamille, Verzeepte bijenwas, Cacaoboter, Xanthaan, Compositie van natuurlijke, etherische oliën.

Inhoud: 200 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.030.23
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.