Achtervolgingsspel - Crazy trails

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL195

Tikkertje staart is een klassieker die je nu gewoon in huis of buiten te spelen met heel het gezin of je vriendjes.

Deze set bestaat uit 4 gordeltjes met 4 kleurtjes staarten je om kan binden en het spelen kan beginnen. Dolle pret verzekerd! De winnaar is diegene die er als enige in slaagt zijn staart te behouden.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83191

TypeBuitenspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Achtervolgingsspel Crazy Trails van Lilliputiens is ideaal speelgoed om boven te halen op een playdate of om de kinderen te entertainen op een verjaardagsfeestje.

Dit spel bestaat uit 4 staarten/kleuren met velcro en ze zijn bedoeld voor onbedaarlijk plezier tijdens een achtervolgingsspelletje, maar ze leren ook één ding: keer je vrienden nooit de rug toe!

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Lengte staarten: 24 cm

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Kelly G.
  •  de 07/12/2020
Dit leek mij heel leuk voor kleuters, nog niet uitgetest.
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.