Liniment babybillenzorg - 400 ml

Om de billetjes van je kind te verzorgen en beschermen

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001076

Reinigt, verzacht, voedt en beschermt. Bebio liniment is een ecologisch verzorgingsproduct om de billetjes van je mini te reinigen en verzorgen bij de luierwissel.

De formule - bestaande uit 44% biologische extra vierge olijfolie - hoef je niet af te spoelen en laat de babyhuid perfect gereinigd en gevoed achter. Bovendien laat liniment een beschermend laagje achter dat de huid beschermt.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Reinigende en beschermende BEBIO lotion om de billetjes van je kind te verzorgen en beschermen. De formule, bestaande uit 44% biologische extra vierge olijfolie, je hoeft niet na te spoelen en laat de babyhuid perfect gereinigd en gevoed achter.

  • Reinigt de huid en de billetjes van je baby in alle zachtheid.
  • Verzacht roodheid en huidirritatie.
  • Dermatologisch getest.
  • Voedt de huid en reguleert de natuurlijke hydratatie.
  • Beschermt de baby tegen luieruitslag die ontstaat door het vocht en de zuurtegraad van urine, dankzij de beschermlaag die wordt achtergelaten.
  • Met BIO olijfolie die hydrateert en verzacht en BIO bijenwas die voedt en beschermt. Liniment is geschikt vanaf de geboorte.

Gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een wattenschijfje bij elke luierwissel. Goed schudden voor gebruik. Niet afspoelen.

Samenstelling: INCI : Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*; Pentylene Glycol, Cera Alba*, Glyceryl Stearate, Calcium Hydroxyde, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil**

* ingrediënten uit de biologische landbouw
** vitamine E

100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
45,1% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
62260
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/04/2020
Heel gemakkelijk met het pompje, fijn product
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .