Ronde Poef ABC Natural - Black

Grote poef met het alfabet om op te zitten, lezen of chillen

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA039

Monochrome kinderkamer inspiratie (74)

Leer het alfabet in stijl met deze ronde ABC-poef in natuurlijke crèmekleur met alle letters van het alfabet in zwart rondom rond.

Dit zacht stukje woondeco is stapelbaar en zorgt ervoor dat je een extra plek hebt om te zitten zonder ruimte in te nemen, het heeft een ritssluiting om de hoes te verwijderen en eenvoudig wassen in je machine.

139,00 €

111,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : P-ABC-NBK

TypeZitzakken & poefs
KleurZwart

Zachte Poef ABC Natural Black van Lorena Canals is makkelijk te verplaatsen, stapelbaar en dankzij het functionele formaat neemt deze zitzak niet veel ruimte in beslag. Zo creëer je eenvoudig en snel een extra zitplekje in huis. Een uitstekende match met het ABC wasbaar tapijt!

Elk item is zorgvuldig gemaakt met de hand op ambachtelijke wijze, dit maakt elk stuk uniek, daardoor kunnen er kleine variaties in kleur en vorm optreden.

Afmetingen: Ø 70 cm x 20 cm hoog

Gewicht: 2,70 kg

Materiaal cover: 97% katoen, 3% andere vezels - vulling: 100% polystyreen balletjes

Onderhoud: de cover van de poefs mag je eenvoudig wassen in de machine, je kan ze af de zitzak ritsen.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories