Rory petje - Crocodile garden green mix

Kinderpet met krokodil uit biologisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

Naar het strand met LIEWOOD (183)

De zomer is hét moment om te pronken met je favoriete nieuwe accessoires. Met dit petje om je hoofd is je mini meteen klaar voor een heerlijk dagje onder de zon.

Deze Liewood kinderpet beschermt de oogjes van je kind dankzij de klep vooraan. De geborduurde groene krokodil maken van deze zomermusthave een top modeaccessoire voor een top zomer!

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14160 7365

CollectieRory
TypeKinderpetten
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Cool Rory petje Crocodile Garden Green Mix van het Scandinavische topmerk Liewood, ideale én hippe zonnebescherming voor het hoofdje van je kind te beschermen als de zon schijnt. Dit is echt een fantastische pet in mooie kleuren en met fijne details, ideaal voor een leuke dag in de zon.

Je kan de maat van het petje aanpassen dankzij de verstelbare sluiting aan de achterkant van de kinderpet.

Materiaal: 100% biologisch katoen

Maat: 1-2 jaar (hoofdomtrek 51 cm) • 3-4 jaar (hoofdomtrek 53 cm) • 5-8 jaar (hoofdomtrek 55 cm)

Wasvoorschriften: wassen op 30°C • niet geschikt voor in de droogkast • binnenstebuiten strijken op lage stand • niet chemisch reinigen • niet bleken • met gelijkaardige kleuren wassen.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories