Lichtroze luiertas uit rPet - Dandelion

Elegante tas gemaakt duurzame materialen met veel plek voor al je babyspullen

Staat: Nieuw product

Fresk

KUK336

Op stap met je mini en FRESK! (94)

Als je kiest voor een Fresk verzorgingstas, dan is dat altijd een ecologische keuze!

Want deze handige luiertassen zijn - net als de hele tassencollectie van dit Nederlands merkje - gemaakt uit rPET, gemaakt van gerecycleerde plastiek flessen. Daarbuiten zijn de prints fris en is deze tas super makkelijk in gebruik dankzij de grote handvaten, buggyclips en bijpassend verzorgingsmatje.

69,95 €

48,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FB900-12

TypeLuiertassen
PrintsDandelion
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Duurzame Fresk verzorgingstas met roze Dandelion print. Deze luiertas in rPET sluit je makkelijk en snel met de rits en ze heeft 2 grote handvaten met details in kunstleder - zo kan je de tas ook makkelijk op je schouder dragen, er zijn ook 2 lussen voorzien om ze op 1-2-3 aan je buggy of wandelwagen te hangen. Aan de voorzijde is een ruime zakje om kleine spulletjes snel en makkelijk weg te steken, zoals een tutje, doekje, sleutels, gsm, ... aan de binnenkant zijn er ook handige vakjes om alles een plekje te geven. In de Fresk luiertas zit tevens een bijpassend verzorgingsmatje zodat je in alle comfort je baby kan verschonen onderweg. Verkrijgbaar in verschillende Fresk prints.

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen - met details in kunstleder

Afmetingen: 50 x 28 x 17 cm

FRESK is Scandinavisch voor fris, toch is het een Nederlands merk dat Hollands design moeiteloos match met Scandinavische kwaliteit en stijl. Met heel wat liefde maken ze vrolijke en kleurrijke baby-essentials en nu ook een leuke, nieuwe tassencollectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/03/2021
////
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Op stap met je mini en FRESK!
Inspiratie en stories