Roze Schooltas - Boshuisje

Duurzame boekentas voor kleuters en leerlingen tot het 2e leerjaar

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL245

Dit charmante huisje in het bos wordt bewoond door een vrolijke bende bosdiertjes waaronder Alice de Vos. Deze ergonomische schooltas is echt op maat gemaakt van de kinderen, met verrassende illustraties die de verbeelding prikkelen.

Fijn detail: plaats een foto van je mini in het daartoe voorziene vakje en zo word hij of zij ook een bewoner.

47,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84445

TypeSchooltassen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
Karakter LilliputiensAlice de vos

Roze A4 schooltas Boshuisje uit de collectie van Lilliputiens, gemaakt uit waterbestendige materialen, met verstelbare schouderbanden en een handig borstriempje, onder de flap zit een ruim binnenvak met rits en extra voorvak voor kleine spulletjes.

Materiaal: 33 x 25 x 13 cm
Leeftijd: tot en met 2e leerjaar
Afmetingen: gemaakt van gerecycleerd PET-materiaal - stevig en waterproof
Onderhoud: wassen op max 30°C

_

Net dat ietsje anders, net dat ietsje meer. In de tassencollectie van Lilliputiens OFF WE GO zitten boekentassen, trolleys, rugzakken en pennenzakken... alles wat kinderen nodig hebben voor een dagje school, in hun vrije tijd of op vakantie. Vrolijke karakters nemen je mini meteen op sleeptouw en zijn de perfect compagnon voor al je avonturen. En ouders zijn meteen weg dankzij de waterproof materialen, ergonomische draagriemen, fijne details en handige naamlabels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.