Rugzak - Green leaves

Elegante kleutertas met borstriempje

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM351

Green Leaves by Cam Cam (3)

Neem al je (school)spulletjes mee in deze knappe kinderrugzak - zowel functioneel als stijlvol !

Deze Green Leaves rugzak met groene blaadjes is gemaakt van lichtgewicht gerecycled polyester met een water- en vuilafstotende coating.

77,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1214-P76-000-WW

CollectieGreen Leaves
TypeRugzakken
KleurGroen
STOP/FINISTOP

Duurzame rugzak Green Leaves uit de collectie van Cam Cam Copenhagen met ergonomisch, ondersteund rugstuk, thermo-isolatie in het voorvakje, ruimte voor een drinkfles aan de zijkant, laptopvak en verstelbare ergonomische banden voor meer comfort. Het borstriempje maakt het extra handig om de tas makkelijk op je rug te dragen. Ook verkrijgbaar in andere Cam Cam prints.

Materiaal: 100% organisch katoen, vulling 100% polyester met GOTS label met waterproof coating

Aanbevolen leeftijd: voor kindjes van 6 tot 9 jaar

Afmetingen: 35 x 27 x 15 cm

Onderhoud: wassen op max 30°C, met milde zeep en op delicaat programma, niet geschikt voor de droogkast.

_

Een filosofie van poëtische en grafische eenvoud is hét succes van Cam Cam Copenhagen. Hun collecties vol baby must-haves komen in de meest krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. Allemaal gemaakt uit duurzame, veilige materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40500.35
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrijf voor kinderen op te richten. Wondermooie en duurzame kindercollecties Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertificeerde fabrieken die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nultolerantie voeren voor kinderarbeid. Cam Cam Dandelion In deze Dandelion collectie van Cam Cam is elk product afgewerkt met een prachtige print van magische blaasbloemen. De Dandelion-prints komen in gebroken wit en zachtroze. Een dromerige print voor een schattig knuffeltje, prachtig beddengoed of handig tasje. Mix en match al deze leuke spulletjes voor een wondermooi geheel. Cam Cam Ocean Laat je meevoeren door de golven met deze Ocean collectie van Cam Cam. In deze collectie vind je onder meer muziekspeeltjes, mobielen en kussens in de vorm van een zeester, zeewier of schelp. Maak van de kinderkamer een ware oase van zon, zee en strand. Cam Cam Pressed Leaves Voor natuurliefhebbers zijn de producten uit de Pressed Leaves collectie een echte musthave. Deze collectie bevat babyspulletjes met een fleurige print voor een stijlvolle babykamer. Van beddengoed voor de ledikant tot een heerlijk zacht babydeken, tot een speelmatras en zelfs behang. Droom heerlijk weg met deze natuurlijke Cam Cam Collectie. Cam Cam Inventions De Inventions Collectie  is een topcollectie voor de mini ontdekkers. Van de stoomtrein en de luchtballon tot de Eiffeltoren en de London Eye. Allemaal staan ze afgebeeld op fijne kinderspulletjes van de Inventions Collection. Klaar om ze te gaan ontdekken? Cam Cam Fiori De wondermooie Fiori collectie brengt elke kinderkamer in een dromerige sfeer. De blauw-op-witte bloemen vormen een prachtige print op elk tasje, matje of bedje. Perfect om je babykamer extra gezellig te maken.
Collectie Green Leaves by Cam Cam
Inspiratie en stories