Schattige muziekdoos - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO122

Welcome to my jungle (82)

Draai dit schattig muziekdoosje op en je kan samen met je baby de leeuw en olifant in het rond zien dansen.

Dit prachtig stukje woondecoratie staat mooi in elke babykamer en is een fijn en praktisch kraamgeschenk waar je als jonge ouder veel geniet van zal hebben als de melodie je kleintje op weg helpt naar dromenland of als vast ritueel voor het slapengaan deze muziekdoos nog even op te winden.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669105

CollectieSous mon Baobab
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf de geboorte

Schattige muziekdoos met een dansende leeuw en olifant uit de Sous mon baobab collectie voor de allerkleinsten van het Franse kindermerk Moulin Roty. Dit muzikaal doosje in afgewerkt met prachtige waterverf illustraties van de hand van Elodie Coudray en kan je makkelijk aandraaien om de muziek te laten spelen, terwijl dansen de 2 poppetjes in het rond. Komt verpakt in een mooi doosje.

Materiaal: hout, metaal
Afmetingen: 12 x 12 x 7 cm

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories