Schilderen met stokjes - Pointillism

Creatieve schilderset met stokjes en 4 tubes verf

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1111

Het pointillisme is de kunst van het schilderen met stipjes. In deze schilderset schildert je kind met stokjes in plaats van penselen. Dop een stokje in de verf. Vervolgens breng je de kleuren aan op de foto's en maak je het plaatje compleet.

Een eenvoudige en mooie manier om te schilderen en creatief bezig te zijn.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09689

CollectieLes Petits
TypeSchildersets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 3 jaar
ThemaDieren

Schilderen met stokjes Pointillism van DJECO is een schilderactiviteit met ultra-spoelbare verf van hoge kwaliteit, geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

  • Inclusief 4 stokjes: 1 per kleur om ze niet te mengen, een palet om de verf af te meten en een tafelkleed om de tafel te beschermen
  • Een kleurrijk verklarend boekje met alleen foto's
  • Je kind leert patronen maken en kleuren kiezen, combineren
  • Inhoud schilderset: 4 geïllustreerde kaarten (21 x 28 cm), 4 flesjes gouache (30 ml): geel, roze, groen en blauw, 1 palet met 4 houten stokjes, 1 beschermend tafelkleed en 1 verklarend kleurenboekje.

Afmetingen: 29,5 x 23 x 4 cm

Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 tot 6 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!