Schooltas Meadows - Tartan map green

Unieke boekentas met waterproof binnenkant en eigenzinnige retro-vibes

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL501

Meet me in the meadows by Sticky Lemon (40)

Sticky Lemon vond de klassieke schooltas opnieuw uit, en hoe! Heerlijke kleuren met een mix van materialen die nostalgisch en modern tegelijk zijn.

Steelt jouw mini binnenkort de show met deze geweldige boekentas met retro-vibes op de rug of aan de hand?

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1802042

CollectieMeet me in the meadow
TypeSchooltassen
KleurMeerkleurig

Schooltas Meadows Tartan Map Green komt uit de Meet me in the Meadow collectie van het Nederlandse STICKY LEMON en zorgt er meteen voor dat jouw kindje de show zal stelen op school.

De ruitjesstof is gemaakt van gerecycled polyester. De twee voorvakken zijn van stevig en robuust canvas. De schooltas sluit met een grote klep en twee magneetknopen. De voering heeft een eikelmotief en is waterdicht. De schouderhengsels zijn verstelbaar. Aan de binnenkant vind je een extra vak dat sluit met een YKK rits. Op het naamplaatje kun je je naam en contactgegevens noteren.

Afmetingen: 38 x 13 x 27 cm - maximale lengte van schouderhengsel - 67 cm
Materiaal buitenkant: gerecycled polyester & katoen canvas - voering: waterproof nylon
Onderhoud: je kan deze wondermooie schooltas eenvoudig proper maken met een natte doek. We raden je aan om de tas niet in de wasmachine te wassen. Gewoon wat water is voldoende!

_

Meet me in the meadows brengt ons opnieuw te gekke kleurencombinaties en staat helemaal in het teken van retro scouting vibes, geïnspireerd op de film Moonrise Kingdom van Wes Anderson (een echte must see!). Opnieuw een musthave collectie van het geweldige Sticky Lemon die je niet mag missen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Belinda D.
  •  de 05/04/2023
Super leuk!
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie Meet me in the meadows by Sticky Lemon
Inspiratie en stories