Schoudertas - The Sticky Sis Club x Jasmijn van der Zwaan

Vegan lederen handtas met originele bloemenprint en suède flap

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL566

The Sticky Sis Club by Sticky Lemon (52)

Croissant bruine schoudertas met heel veel flair en een prachtige bloemenillustratie van Jasmijn van der Zwaan.

Leuk detail: deze handtas komt met twee verschillende, afneembare hengsels: een verstelbare leren riem en een singelband met fijne streepjes en gouden clips.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1401085

CollectieThe Sticky Sis Club
TypeHandtassen
KleurBruin

Schoudertas The Sticky Sis Club x Jasmijn van der Zwaan van STICKY LEMON is gemaakt van een hoge kwaliteit veganistisch leer en heeft een echte suède klep. De voering is van een cool & chic gestreept canvas en de gouden rits aan de binnenkant is van YKK. De schoudertas heeft twee vakken en wordt geleverd in een stofzak.

Afmetingen: 21 x 6 x 13 cm
Materiaal buitenkant: hoge kwaliteit veganistisch leer + echt suède • binnenkant: gestreept canvas • Inclusief 2 riemen: eentje uit vegan leder die je kan verstellen + webbing schouderriem met streepjes
Wasadvies: enkel proper maken met een vochtige doek. Niet wassen in de wasmachine. Gewoon wat water is voldoende!

_

Sticky Lemon is al langer geliefd bij mama's en papa's en nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl als we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie The Sticky Sis Club by Sticky Lemon
Inspiratie en stories