Schoudertas Ton sur Ton - Poppy red - The Sticky Sis Club

Crossbody felrode handtas met 2 verschillende schouderriemen

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL370

The Sticky Sis Club by Sticky Lemon (52)

Je bepaalt zelf de look van deze hippe handtas in rood vegan leder. Want deze crossbody handtas uit The Sticky Sis collectie van Sticky Lemon komt met twee verschillende, afneembare hengsels: een verstelbare leren riem en een gouden slangenketting.

Het is aan jou: ga je voor een relaxte, casual of een super chique look?

84,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801841

CollectieThe Sticky Sis Club
TypeHandtassen
KleurRood

The Sticky Sis Club schoudertas ton sur ton Poppy Red komt met 2 schouderriemen die je kan afwisselen: een aanpasbare lederen riem en een gouden slangenketting. Deze tas is gemaakt van hoge kwaliteits vegan leder en details in zachte suède, ze heeft 2 gestreepte compartimenten binnenin en een apart vakje met gouden rits van YKK.

Deze rode handtas wordt geleverd in een mooi katoenen tasje.

Afmetingen: 21 x 6 x 13 cm
Materiaal buitenkant: hoge kwaliteits vegan leer + zachte suede - materiaal binnenkant: gestreept canvas - rits YKK
Wasadvies: je kan de tas makkelijk proper maken met een vochtige doek. We raden af om de handtas in de wasmachine te wassen.

_

Sticky Lemon is al langer geliefd bij mama's en papa's en nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl als we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie The Sticky Sis Club by Sticky Lemon
Inspiratie en stories