Super leuk 2-persoons bedset - Teddy

Staat: Nieuw product

SNURK

SNU005

We ♡ BEARS ! (74)

Wees maar eerlijk, eigenlijk wil je zelf wel eens een knuffel van die zachte Teddy van Snurk. Geen probleem, hun nieuwste print is er ook in een tweepersoons dekbed.

Kei leuk om je eigen slaapkamer een unieke toets te geven. Onze zege heb je! Nu alleen nog uitvechten wie links en wie rechts slaapt ^_^

139,95 €

111,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ted240

Stiekem verliefd op die zachte teddybeer? Niet erg, want we hebben ook een tweepersoons dekbedovertrekset met hetzelfde hoge knuffelgehalte. Deze past perfect op je eigen bed - of als je kindje in een tweedpersoonsbed slaapt komt deze ook zeker van pas - de dekbedset heeft een schattig gestrikt motief en er ligt een teddybeer met zeer hoog knuffelgehalte op het kussen om jou lekker te knuffelen.

Afmetingen: 240 x 200/220 cm (incl. 2 kussenslopen 60 x 70 cm)

Materiaal: 100% zachte katoen

Wasadvies: Wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger. Best binnenstebuiten wassen op de print optimaal te behouden.

SNURK 'for horizontal living' maakt van slapen en zetelhangen graag een feestje. Met beddengoed, sierkussens en horizontal wear voor jong en oud. De fotoprints die kenmerkend zijn voor het internationaal groeiende label zijn altijd origineel en 'homemade' door de Nederlandse ontwerpers. SNURK werkt met kwalitatieve stoffen en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.060.381.9
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)
Collectie We ♡ BEARS !
Inspiratie en stories