The Sticky Sis Club draagtas - La Promenade - Padded - Madeleine beige

Gewatteerde totedag met gestreept canvas aan de binnenkant

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL545

The Sticky Sis Club by Sticky Lemon (52)

Zie je jezelf al rondwandelen met deze geweldige gewatteerde totebag?

Wij zijn fan van de stiksels in de vorm van een zon en de voering met coole en chique streepjes. De schoudertas heeft een magneetsluiting en je kan ook aan de koordjes trekken. Aan de binnenkant bevindt zich een klein vakje, afgesloten met een rits en een zee van ruimte voor al je spullen (en die van je mini's)

79,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1401057

CollectieThe Sticky Sis Club
TypeSchoudertassen
KleurMosterdgeel

Gewatteerde draagtas La Promenade Padded Madeleine beige uit The Sticky Sis Club, het grote zusje van STICKY LEMON is de ideale compagnon voor elke mama of een tiener met gevoel voor stijl en kleur. De mombag heeft 2 hengsels waarmee je de tas in je hand of over je schouder kan dragen.

Afmetingen: 44 x 12 x 40 cm • riem - 60 cm

Materiaal buitenkant: gewatteerd katoen • binnenkant: gestreept canvas

_

Sticky Lemon is al langer geliefd bij mama's en papa's en nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl als we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie The Sticky Sis Club by Sticky Lemon
Inspiratie en stories