The Sticky Sis Club Portemonnee - La Promenade - Colore - Madeleine beige + Croissant brown + Tulip pink

Stijlvolle geldbeugel uit vegan leder met suède accenten

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL525

The Sticky Sis Club by Sticky Lemon (52)

Money well spend! Deze kleurrijke geldbeugel komt regelrecht uit The Sticky Sis collectie van het Nederlandse Sticky Lemon en is een item om elke dag met je mee te nemen en elke keer weer te bewonderen.

Een fijn geschenk voor jezelf of een geliefde die van mooie spullen houdt.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1401009

CollectieThe Sticky Sis Club
TypePortemonnees
KleurMeerkleurig

The Sticky Sis Club portemonee La Promenade Colore Madeleine met gouden gespsluiting is een wondermooie musthave om je centjes in te bewaren. Deze stijlvolle geldbeugel is gemaakt van hoge kwaliteits vegan leder en afgewerkt met een flap uit streelzacht suède.

Afmetingen: 14 x 10 cm
Materiaal buitenkant: hoge kwaliteits vegan leer + zachte suede - binnenkant: gestreept canvas
Wasadvies: je kan dit etui makkelijk proper maken met een vochtige doek - niet in de wasmacihne wassen. Een beetje water is goed genoeg :-)

_

Sticky Lemon is al langer geliefd bij mama's en papa's en nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl als we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie The Sticky Sis Club by Sticky Lemon
Inspiratie en stories