Borstriem Freckles - Sunny yellow

Universele, felgele, kidsproof chest strap met zwarte dots

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL282

Een super handig en kleurrijk borstriempje dat je kan vast maken aan je Sticky Lemon rugzak en ervoor zorgt dat je vrij kan bewegen zonder afzakkende schouderriemen.

Dit zongele exemplaar uit The Freckles Collection is afgewerkt met geborduurde, speelse dots. Klik het vast en je bent klaar om op avontuur te vertrekken!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801691

CollectieThe freckles collection
TypeBorstriempjes
KleurGeel

Borstriem Freckles Sunny Yellow van Sticky Lemon. De riem heeft geborduurde dots, is universeel en voorzien van een plastiek clip. Vastklikken en je bent klaar om de wereld te veroveren ... of naar school te vertrekken ;-)

Verkrijgbaar in een hele reeks kleurnuances zodat er altijd eentje is die prima bij jouw rugzak past. 

Materiaal: katoen
Afmetingen: 9,4 x 14 cm

_

Sticky Lemon trotseert de staycation zomer met de nieuwe Wanderer en Freckles collectie. Vrolijke kleuren, retro partronen en speelse sproeten/dots. Zo ben je helemaal klaar om er een onvergetelijk tijd van te maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/04/2021
Het liefste had ik een zwarte gesp gehad, maar dat was er niet. Verder is het een perfect product dat voorkomt dat de schouderbanden van de rugzak van onze kersverse kleuter afzakken. Het is makkelijk te bevestigen, blijft goed zitten en gebruiksvriendelijk voor kleine handen.
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love