Nutcase Metroride fietshelm - Shibori Stripe

Witte helm met magnetische sluiting en zonneklep

Staat: Nieuw product

Nutcase

Met deze lichte en trendy fietshelm kan je in stijl en alle veiligheid op je fiets stappen.

De Metroride is de ideale fietshelm voor urban bikers en e-bikers. Deze lichte en trendy stadshelm is perfect om je in de stad te verplaatsen. De extra grote gaten zorgen voor een goede ventilatie tijdens het fietsen. Hierdoor zal je het nooit te warm hebben tijdens een fietstocht met deze stadshelm op.

89,95 €

71,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MTRO-1019M-L/XL

CollectieMetroride
TypeFietshelmen
KleurWit
Korting- 40 %

Urban Fietshelm Metroride Shibori Stripe van het kwaliteitsmerk Nutcase zorgt dat je in alle veiligheid kan fietsen, mama's en papa's kunnen zo het goede voorbeeld geven zonder in stijl te moeten inboeten. Dit model bevat de pure Nutcase-spirit gecombineerd met technische snufjes voor comfort en veiligheid. ✔ Aanpasbare draairing voor een comfortabele pasvorm
✔ Duurzame ABS buitenschaal
✔ EPS-schuim zorgt voor een hoog schokabsorberend vermogen van de binnenschaal
✔ Licht in gewicht, glossy finish
✔ Uitstekende ventilatie
✔ Ultra zachte kinband
✔ Met (afneembaar ) vernieuwd vizier tegen zon en regen

Verkrijgbaar in 2 maten: S/M (55-59cm) en L/XL (59-62cm)

_

Helmen saai en vervelend? Dat is buiten NUTCASE gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/05/2021
Perfect wat ik wou!
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!