Verrukkelijke koekjes versieren - Oscar & Cannele

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ441

Versier de heerlijke gingerbread mannetjes met de roomtoefjes, nopjes en sterretjes. Jonge bakkertjes vinden dit helemaal te gek. ZIjn de koekjes klaar? Verkoop ze dan via een kraampje of dien ze op met een kopje thee.

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06516

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Ga verrukkelijke koekjes versieren met Oscar & Cannele. Fantastisch om te gebruiken tijdens verjaardagsfeestjes, themafeestjes of wanneer er belangrijk bezoek komt. 

Inhoud: 3 gingerbread koekjes en 65 leuke extraatjes.

Leeftijd: 3 jaar
Afmetingen verpakking: 23 x 18,5 x 4 cm
Materiaal: hout

Djeco wil van kindjes hun dromen werkelijkheid maken. Ga in de leerschool om kapper, chef of teddybeerarts te worden. Rollenspel levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Spelend leren via rollenspel zorgt voor een ontwikkeling van het denken, inbeelden,plannen, afvragen, herinneren, raden, hopen en experimenteren.

Het is heerlijk als kinderen zich ook thuis helemaal kunnen verliezen in hun rollenspel. Ga er in mee. Praat met de kapper, de chef of de verpleegster. Kinderen gaan volledig op in hun rol en willen dat je met het personage praat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Eva M.
  •  de 03/01/2023
Leuk speelgoed. Mooie kwaliteit.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!