Vrolijke muziekdoos - Vosje

Houten muziekdoosje met magnetisch podium en dansende dieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ805

Een vosje en een dierenvriendje draaien rondjes op hun wolkje en op de tonen van een rustgevend slaapliedje van Franz Schubert.

De muziekdozen van Djeco zijn een streling voor het oog van jong en oud. Een uniek geschenk voor een kleine hartendief!

23,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06060

CollectieLittle big room
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Muziekdoos Vosjes van Djeco is gemaakt uit kleurrijk beschilderd hout en kan je ontelbaar veel keer opdraaien zodat de magnetische poppetjes gaan dansen en er een prachtige Lullaby van Franz Schubert weerklinkt. Een uniek geschenk dat ook mooi als decoratie in de kinderkamer staat.

Afmetingen: 12 cm diameter x 6 cm hoog
_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Samantha V.
  •  de 04/09/2020
Ik was direct verkocht toen ik zag dat er een vosje in zat. Ik moest het dus wel aankopen! Heel mooi design, leuk om kinderen tot rust te laten komen of hun aandacht te krijgen.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!