Zacht knuffeldoekje schaap Nuage - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO256

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Laat je kleintje erop los knuffelen met dit zalig zacht doekje. Het schaapje reist graag mee in de auto of buggy, en vindt het ook leuk om mee in het bedje of de box te vertoeven.

21,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715017

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffeldoekjes
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Nuage knuffeldoekje van Moulin Roty gemaakt van biologisch katoenen mousseline. Een schattig schaapje met een sjaal om haar nek gebonden, een fluffy hoofdje en twee koperkleurige hoorntjes. Ze waakt de hele nacht teder over de baby.

Leeftijd: vanaf de geboorte

Afmetingen: 31 cm

Materiaal: katoen en polyester

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories