Sorteren

Bedlinnen voor een eenpersoonsbed

Slaap heerlijk onder deze geweldige selectie beddengoed voor kids (en mama en papa mogen er natuurlijk ook onder ...). Het bed is het centrale meubel in je kamer en dat moet er natuurlijk geweldig uit zien en lekker aanvoelen om van een perfecte nachtrust te genieten !

Hou je van grafische prints? Check dan zeker het gamma bedsets van Nobodinoz. Toch liever meer de Scandinavische toer op ? Het bedlinnen van Ferm Living, Fabelab, Cam Cam Copenhagen, Sebra, Done by Deer en Bloomingville zullen je vast bekoren. Experimenteer met kleur en ga voor de geweldige collecties van mundo melocoton, Taftan of Roommate. En ook de pasteltinten zijn weer helemaal hip in de kinderkamer en dat hebben ze bij La Cerise sur le Gâteau, Koeka en Mimi'Lou heel goed begrepen.

Op zoek naar iets speciaal ? De collectie beddengoed van Louis Le Sec is waterafstotend en antibacterieel. En helemaal uniek is het beddengoed met fotoprint van Snurk, die tovert je kind om in een heuse brandweerman, piraat, prinses of prima ballerina. Droom maar zacht deze nacht !

Toont 1 - 34 van de 34 items

Toont 1 - 34 van de 34 items