Lichtgrijs babydeken in biologisch katoen

Zomerdekentje voor baby met snoezige details

Staat: Nieuw product

Brouksisters

BBK001

Heerlijk toch die babydekentjes ... lekker zacht en je kind kan er echt gehecht aan geraken voor het leven.

Kies dus een echt tof exemplaar, zoals dit zomers babydeken van Brouksisters, een klein fijn merkje dat oog heeft voor wat mooi is maar ook de planeet belangrijk vindt en enkel op organische manier produceert met materialen van natuurlijke oorsprong. Wij zijn dus helemaal fan van dit Olivier deken, jij ook?

33,95 €

23,77 €

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Maak kennis met Olivier. Met zijn lange neus en vlekjes een grappige vriend voor de kinderkamer. Dit heerlijk zacht zomerdeken van Brouksisters is afgewerkt met een stippenprint en gekke snuit, heerlijk om onder te slapen, op te spelen of mee te knuffelen, ook verkrijgbaar in roze.

Olivier, de gekke egel, is beschikbaar in verschillende baby-items waaronder een bedbumper, slaapzak, tutketting, slab, enzovoort. Bekijk zeker eens de rest van deze mooie collectie.

Afmetingen: 110 x 90 cm
Materiaal: twee lagen van 100% bio katoen - verf op waterbasis zonder schadelijke stoffen

Brouksisters is de droom van Lior en Paz uit Israël. Een grafisch vormgeefster en een industrieel designer die samen hun eigen kindermerkje maken. Ze specialiseren zich in kindertextiel dat volledig ecologisch is gemaakt, met mooie zachte, hypo-allergene materialen tot de verpakking is recycleerbaar. Mooi voor jezelf, je kleintje én de planeet. Daar gaan onze oogjes van blinken en hartjes sneller van slaan!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.28
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/02/2019
Mooie deken.
Brouksisters zijn 2 zussen Lior en Paz met een passie voor het ontwerpen van kwalitatief ecologisch kindertextiel. Al hun producten zijn gemaakt van 100% organisch katoen, ontworpen met oog voor detail en vervaardigd in Israël.Kwalitatieve kindercollecties vol kleurrijke diertjesMet Philippe de kat en Olivier de egel creëren de zusjes Brouk collecties om letterlijk en figuurlijk van weg te dromen. Van zachte dekentjes tot multifunctionele slabbetjes . Stuk voor stuk creatieve, originele en ecologische producten in levendige kleuren.Ecologische spulletjes voor de kinderkamerBrouksisters, dat staat voor natuurlijke, duurzame én veilige producten voor kids. Het kindertextiel is volledig ecologisch gemaakt met zachte en hypoallergene materialen, en omhuld in recycleerbare verpakking.  Mooi voor de planeet en lief voor de huid van jouw kindje!