Zwarte gitaar met 6 metalen snaren - Animambo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ417

Welk kind houdt er nu niet van een beetje gitaarspelen? Deze houten gitaar is dan ook het ideale speelgoed voor mini meastro's. De snaren kunnen gestemd worden, net echt!. Door het stevige hout is het de ideale akoestische gitaar voor de virtuoos in spé. 

De gitaar stimuleert de fijne motoriek en timing.

53,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06024

CollectieAnimambo
TypeSnaarinstrumenten
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Stoere gitaar met 6 metalen snaren van DJECO uit hun muzikale collectie Animambo. Deze kleurrijke collectie haalt zijn inspiratie uit carnaval en dieren - waarin alle dieren marcheren met hun eigen instrument. Boem! Bang! Tjing! Tijd voor feest! 

Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Illustrator: Magali Attiogbé 
Afmetingen: 66 x 21,5 x 6 cm afmetingen verpakking: 67 x 27,5 x 7 cm

Djeco's collectie Animambo geven je slaapkamer een muzikale en en vrolijke sfeer. De collectie van instrumenten entertainen jong en oud. Het spelen van een kinderliedje heeft een kalmerend effect op kinderen. Daarom is het belangrijk om ze jong kennis te leren maken met muziek. Kinderen leren goed te luisteren van muziek. Dit heeft een positief effect op de taalontwikkeling van je kind. Kinderen die regelmatig muziek luisteren maken beter onderscheid tussen klanken en woorden. Door de instrumenten te bespelen, verbetert de motoriek. Dat kan goed van pas komen als het kindje later iets moet pakken of vasthouden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!