In bad met LIEWOOD ❤

In bad met LIEWOOD ❤

Sorteren

IN BAD MET LIEWOOD – Liewood is een prachtig merk voor hippe kinderen en mama's en papa's die van stijlvolle kinderproducten in hun huis houden. Dit Deense merk biedt een uitgebreide collectie badtextiel, badpakken, badspelletjes, badjassen en badhanddoeken gemaakt van natuurlijke materialen, in de schattigste tinten, kleuren en details. Ontdek nu dit zeer trendy kindermerk en geniet van het bad met je kleine schat, in alle elegantie!

Zachte en kleurrijke badjassen, badcapes en poncho's voor kinderen

Wikkel je kleine badmonster in ultra-zachte badstof. De badjassen, badcapes en poncho's van Liewood zijn erg comfortabel om in huis rond te lopen of op de bank te loungen. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en leuke prints voor baby's, peuters, kleuters en oudere kinderen...

Leuke badspeeltjes voor kleine waterratjes

Maak badtijd nog leuker met leuke badspeeltjes. Bij Liewood vind je schattige badbeestjes en kleurrijke badbootjes om in het water te plonzen. Al dit speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen zodat je kind veilig kan spelen.

Handdoeken en washandjes van biologisch katoen

De zachte badtextiel van LIEWOOD zijn absoluut onmisbaar in de badkamer. De hydrofiele doeken en washandjes zijn gemaakt van biologisch katoen, wat ze erg fijn maakt voor de gevoelige huid van je kind. Je vindt ze in leuke prints, kleuren en patronen om bij het interieur van je badkamer te passen.

Praktische accessoires voor de badkamer

Geef je badkamer een extra stijlvolle touch met de vele accessoires van het merk Liewood. Ze variëren van de antislip badmat tot handige opstapjes. Ze zijn niet alleen esthetisch, maar ook zeer praktisch voor kinderen. Kies nu je favoriete accessoire!

Toont 1 - 48 van de 65 items

Toont 1 - 48 van de 65 items