Artistieke Aquarel workshop - Jungledieren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ870

Maak de meest prachtige kunstwerken met de Aquarel Workshop Jungledieren van het Franse merk Djeco. Kleur met de speciale krijtjes in de sjablonen en laat de kleuren daarna mooi in elkaar overlopen door er met een natte verfkwast overheen te gaan en de kleuren in elkaar te laten overvloeien.

Plak daarna de geïllustreerde zwarte kaart over je kunstwerk heen om een geweldig silhouet te creëren met hoog contrast. Het resultaat is wondermooi en maakt van je mini een echte kunstenaar.

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09348

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 6 jaar
Korting- 40 %

Aquarel workshop Jungledieren van Djeco is een wondermooie  eerste kennismaking met de waterverf schildertechniek. Kijk hoe kleuren in elkaar overvloeien en maak de mooiste achtergronden voor de sierlijke silhouetten. Echt kleine schilderij'tjes!

Inhoud knutselset: 4 schilderijtjes, 12 krijtjes en 1 penseel

Design: Antoine Guilloppé
Afmetingen: 23,5 x 23 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 6 jaar

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!